Behovet for å vite.

 

Det er ikke til å legge under en stol at mennesker har et behov for å vite alt, også det ukjente. Vi ønsker å vite hva som skal skje, allerede før det skjer. Vi tror at alt har en sammenheng, at ingenting skjer uten grunn. Fra oldtiden finnes det flere metoder som kan tilfredsstille ditt behov om å vite.

TAROT

En av de aller mest populære metodene er tarot. Det er en type kortstokk som stammer fra Middelalderen. Det er en pakke med kort, bestående av 78 kort. Denne deles i to deler, Store Arkana og Lille Arkana. Kortene har bilder på seg som den klarsynte tolker sammen med deg. Alle bildene har ulik betydning. Kortene advarer oss mot farer, og motiverer oss til det positive.

MEDIUM OG KLARSYNTE

Medium og klarsynte er vår link mellom vår verden og den åndelige verdenen. Vi er alle omringet av ulike energier, og når vi forlater steder så blir energien hengende igjen. En spådom hos en synsk kan være en mektig opplevelse, som i stor grad vil forandre livet ditt. Det er derfor flere og flere henvender seg til medium for å ta en titt inn i fremtiden – være seg om kjærlighet, økonomi eller karriere.

Det er selvsagt vanskelig å finne den rette og seriøse og ikke minst erfarne klarsynte i Norge. Og vær ekstra påpasselig i forhold til de som kun tilbyr spådom via telefonen. Det finnes selvsagt måter du kan unngå å bli lurt på. Følg med på hvilke spørsmål som stilles, er de ledende og vil de avsløre noe hårreisende om ditt liv? Stiller de sensitive spørsmål vedrørende din økonomi eller liv?

screenshot_1608

 

 

 

 

 

Source: Spålive.no