DEJA VU

book

Vi har alle hørt om Deja Vu, en fransk verden som betyr “allerede sett” dette er et fenomen når vi tror at den nåværende situasjonen er den samme som de har sett eller opplevd tidligere. Dette skjer vanligvis i tidlig aldersgruppe, og etter hvert som vi blir eldre, forsvinner den.

Nesten alle som i tidlig alder har opplevd Deja Vu, hvor man sier er dette vi har gjort tidligere, og en gang kommer svaret i en bekreftelse. Dette er en merkelig følelse som gjør lys og tapt. Selv om Deja Vu er en veldig kort levetid av livet vårt, har det vært en slik innflytelse at folk husker denne lille forekomsten av få sekunder til hele livet. Dette er ikke bare begrenset til å huske Deja Vu, men det gir også nysgjerrigheten til å vite mer om Deja Vu.

Det er så mye tro og antagelser basert på tankeskolen. Noen tror at Deja Vu er gamle minner fra ditt tidligere liv. Selv om det ikke har noen vitenskapelige forklaringer på hypotesen. Mens forskeren tror at Deja Vu er et produkt av hjernens fantasi eller nevrotisk hyperkommunikasjon der hjernen viser ideer som er ødelagt av virkeligheten, men likevel er det ingen vitenskapelige studier som støtter denne teorien om hjernefeil. Deja Vu er fortsatt et mysterium som skal løses.