Englekortlesing.

englekort

Engler har ikke fysisk tilstedeværelse. Men de kan komme nær når de ser hvite fjær og blanke mynter.

De som ønsker å komme i kontakt med engler vil ha et eget sett med kort. På denne måten kan de få motivasjon når de trenger det. Men de aller fleste som ønsker englekontakt, oppsøker en som kan lese i englekort. Det finnes 78 ulike varianter av slike kortbunker, hver av bunkene består av fire deler som representerer ulike kategorier.

De som legger englekort tror på at englene er menneskenes indre venn og stemme. Den indre vennen skal hjelpe oss med å ta de rette valg, og unngå vonde hendelser. Den skal dra oss inn i riktig retning når vi befinner oss på villspor. Noen ganger trenger vi hjelp til å tolke tegnene vi får i tillegg til å forstå hvordan vi skal oppfatte dem.

Du er i stand til å høre hva englene forteller deg, de prøver hele tiden å få kontakt. Men de aller fleste av oss overser beskjedene og signalene. Synske som legger disse englekortene kan være vår link mellom englene og oss selv.

englekort

 

Englekortleserne

Englekortleserne gir deg mulighet til å oppnå kontakt med din skytsengel, slik at den kan hindre deg i å gjøre gale valg som kan påvirke resten av ditt liv. Så fort du forstår hvordan du kan ta i mot beskjedene, så vil livet ditt endre seg til det bedre.

Har du noen ganger opplevd at du har reist et sted og fått følelsen av at du ikke burde det? Dette er din skytsengel som vil hindre deg i å havne i ulykke. Den planter en vond følelse i deg for at du skal unngå å bli såret eller skadet.

Hvor mange ganger har du opplevd å bli lettet etter en stor avgjørelse som viste seg å være korrekt? Man kaller det intuisjon! Hva er intuisjon? Eller var det heller engelen din som prøvde å fortelle deg hva som var rett?!

 

Ring våre synske damer nå!