Kan din fremtid bli spådd?

Jeg har selv spådd min egen fremtid. Jeg antar at du også har gjort spådommer eller har hatt en lesing som har gått i oppfyllelse, og det er derfor du leser denne bloggen. Jeg er også sikker på at du på et tidspunkt i livet ditt må rettferdiggjøre din tro overfor andre.

Mange sier at hvis vi vet at fremtiden kan forutses, og da kan vi tro det, det er forhåndsdefinert og kan ikke endres på noen måte. Dette vil føre til mange problemer, og det er grunnen til at de fleste spåkvinner og -menn avviser faktisk fremtidsspådommer.

Vel, det jeg synes om det er at dette absolutt ikke er sant. Jeg tror det er lite moro i livet hvis vi ikke har “fri vilje”. Hva ville være meningen i livet hvis det ikke er fri vilje? Hvor vil vårt ansvar ligge, hvis det ikke er noe slikt som fri vilje?

Vi tror på skjebne og fri vilje. Det virker motstridende å tenke på fri vilje og skjebne samtidig. Jeg tror ikke disse begrepene er i konflikt med hverandre, de gir livets mening og retning. Din skjebne betyr ikke at den stopper din fri vilje og arbeider mot din fri vilje. Din skjebne er hva du har hvis du følger tegnene fra universet og går i samme retning hvor det leder deg. Skjebnen har alt som gjør livet ditt bra og fantastisk. Men mange mennesker følger ikke sin skjebne de vil bare leve et liv fullt av mysterier. Ved å bruke vår fri vilje, forkaster vi de tingene som virkelig gjør oss lykkelige, som varmer våre sjeler, som er vår skjebne.

Vi lever i relasjoner som kan være smertefulle eller gjøre jobber som vi hater mest, men likevel venter vi på at morgendagen skal være lykkelig. Når vi trives, ignorerer vi tegnene rundt oss. Vi jakter menn som ikke vil ha oss. Du kan jage eller avvise din skjebne ved å bruke din fri vilje. Du kan bestemme om du skal overgi deg eller kjempe mot det. Vi kan velge lykke eller nøye oss med vår eksistens. Den gode nyheten er at skjebnen bringer oss velsignelser i forkledning.

Jeg jobber i en profesjonell åndelig industri, nå kan jeg se hva familien min mente. Jeg tror ærlig talt at dette er min skjebne, og jeg vil mye heller gjøre hva jeg gjør nå enn å jobbe i en av de jobbene jeg søkte på i desperasjon. Å bygge min virksomhet var ikke alltid veldig lett, men i det minste gjorde jeg konsekvent fremgang og da tok karrieren min av. Universet og åndene rundt oss gir oss tegn til å tenke på vår skjebne. Disse tegnene er enten gjennom natur og naturlige midler, eller de kommer til oss gjennom bevisste midler, dvs. i tarotlesninger. Vi kan bruke tarotkortene til å vite om vi går ned i riktig retning eller ikke

Hvis du har tro på skjebnen, gir du ikke opp med å prøve. Å tro på skjebne betyr at det er et poeng i å prøve. Skjebnen sier at noe bedre er alltid tilgjengelig for oss; vi trenger bare å se tegnene rundt oss. Jeg vet ikke det fungerer for deg eller ikke, men for meg gjør det det, skjebnen høres ut som en ganske fantastisk ting.