Kontroller chakraene på en bedre måte med tarotkort

Som vi alle vet at det er syv chakraer i menneskekroppen som balanserer kroppen vår, kroppen vår er avhengig av disse syv chakraene, men noen ganger er ikke våre chakraer i vår balanse og i en slik situasjon, oppstår det mange problemer, derfor er det er veldig nødvendig for å kontrollere syklusene i kroppen din ellers vil de helt sikkert ikke være i stand til å vinne over problemene som følger med dem, og heller ikke vil være i stand til å motstå de syv chakraene i kroppen vår, vi bør holde kontroll på dine.

Mange ganger hender det at vi ønsker å beholde kontrollen over de syv chakraene i kroppen vår, men til tross for vår innsats, kan vi ikke holde dem i kontroll. De kan forårsake negativ energi og dårlige krefter. På en slik måte trenger vi noe som kan redde oss fra de negative kreftene og kan også fortelle oss hvordan vi kontrollerer syklusen vår. Derfor er det ikke noe bedre enn tarotkort for dette arbeidet. Tarotkort gjør at vi blir kjent med vår nåværende fortid og nåtid, og samtidig er det fylt med positiv energi. Med berøringen av dem begynner positiv energi å løpe inni oss. Derfor kan tarotkort være det mest egnede middel for å kontrollere chakraene deres.

Legg først tarotkort, fjern deretter alle 7 kort fra dem. Å huske hvert kort vil være dedikert til en syklus av kroppen vår. Tenk på det, ta ut hele 7 kort, etter å ha fjernet dem, les meldingen på disse kortene og prøv å forstå hvorfor kroppssyklusen vår ikke kommer under kontroll? Og hva skal vi gjøre for å gjøre dem bedre? Alt dette er skrevet på de 7 kortene.

De syv karakakraene og tarotkortene deres.

  1. Det første kortet tilhører rotchakraet- Rotchakraet ligger i bunnen av ryggmargen, så dette er vår første syklus, med hjelp av dette, er kroppen vår stabil og det antas at hvis du har en hvit kort eller et fargerikt kort, uansett hva du har. De grunnleggende behovene er at de vil bli oppfylt. Bortsett fra det, vil du alltid være i en bedre posisjon. Du vil kunne hjelpe andre, og du bør ta vare på dine behov. Ikke bør prøve å oppnå hva den meldingen er det første kortet du angår rotchakraet ditt.

  2. Det andre kortet tilhører sakralchakra – Det er en syklus å glede seg over trippelsyklusen. I kroppen vår betyr denne syklusen at våre fysiske behov, som seksuelle behov og kjærlighet, blir oppfylt. Hvis disse kravene av en eller annen grunn ikke blir oppfylt, kan det føre til et lite problem for deg. Det kan også gjøre deg ensom i lang tid. Hold derfor alltid denne syklusen under kontroll. Hvis du har en rødfarget sirkel, trenger du ikke bekymre deg. Syklusen din er under kontroll, du kan leve livet ditt med lykke.

  3. Det tredje kortet tilhører solarplexuschakra – Solkretssyklusen er gul, og kroppen vår ligger over brystet vårt. Denne syklusen fungerer veldig vesentlig i kroppen vår, denne syklusen hjelper med å kontrollere vår vilje. Vi vet alle at våre ønsker aldri er over, men de har noen begrensninger. Denne syklusen hjelper oss å være i den grensen. Hvis det valgte kortet ditt råder deg til å jobbe hardt i denne syklusen, er det et alvorlig tema. Du trenger mye for å kontrollere viljen din, ellers kan du bli ødelagt.

  4. Det fjerde kortet tilhører hjertechakra – Hjertechakraet ligger i hjertet vårt. Dette er vår viktigste og svake syklus fordi våre fulle følelser er forbundet med denne syklusen. Vi går ofte inn i forseelser og tar gale beslutninger og angrer senere, så hvis kortet ditt er gult, må du kontrollere følelsene dine, eller det kan hende du må angre.

  5. Det femte kortet tilhører halschakra – Dette chakraet ligger i halsen eller chakraet vårt er veldig viktig fordi hvis organene ikke er under din kontroll, kan du enten skade noen med deg, eller du kan også fortelle en løgn som kan villede mennesker Det er veldig viktig å ha halssyklusen i kontrollen, ellers vil du gi feil beskjed til menneskene, og hvis kortet ditt er hvitt, er det veldig viktig å kontrollere halssyklusen.

  6. Det sjette kortet tilhører øyechakra – øyechakra ligger på pannen, midt i mellom øynene våre. Denne syklusen er veldig viktig. Vi vil aldri måtte la denne syklusen gå ut av kontroll. Ellers vil vi bare se ondskap i samfunnet og gode mennesker vil begynne å føle seg dårlige. Hvis vi har kontroll over denne syklusen, vil vi også se godheten gjemt inni hver person, og godheten som er skjult i samfunnet vil også bli sett. Hvis kortet ditt er blått, trenger du ikke kontrollere øyechakraet ditt, det er allerede under din kontroll.

  7. Det syvende kortet tilhører kronechakra – Det syvende chakraet i kroppen vår er kronen. Dette chakraet ligger på hodet vårt nøyaktig der kronen er. Det viser i chakraet at hvis vi ønsker det, kan vi bli en stor mann av våre gode gjerninger. Måtte Lord Buddhas nåde være over oss, eller det avhenger av våre Maria handlinger. Denne syklusen viser vår relasjon til universet. Hvis du har et lilla kort, må du kontrollere syklusen din. Fordi det tenker i feil retning, hvis du ikke kontrollerer det, vil du være lei deg.

Det er syv chakraer i kroppen vår, og det vises ved tarotkortet vi har valgt hvilke endringer vi skal gjøre i våre chakraer eller hvilken syklus vi skal holde kontrollen. Vi bør alltid holde chakraene våre i kontroll. For hvis vi kunne være i stand til å holde dem i kontroll, vil tankene våre alltid være stabile. Og rolige og stødige verdier tar alltid riktig beslutning. I denne prosessen kan du ta hjelp av tarotkort som er passende og mest korrekt. Tarotkortet vil fortelle deg hva som mangler i chakraene dine, og hvilken syklus du bør kunne kontrollere mer.